Тоnight...
6:01 AM

Надењка Шеќернолимонова Зузакова ја има честа да ве покани на свеж скопски воздух, ѕвездено небо и бесплатни книги од 22:00 - 23:50 на кеј, кај кафе-ресторан Дион.
А во 5 до 12  на уште една доза бесплатни книги, дружење и поезија во Мала станица.
П.С. И не, нема да да биде замаскирана во шаторско платно.
 некогашно бездомно ваша
Надјушка


Tweet

Шеќернолимонова
...јас секогаш во полглас ги изговарам истите зборови: „Јас ве љубам, Надењка!“