Ми недостига(ат)...
5:54 AM

Бу
ЛУ
Ки
нелогираниот Копук :)

Авантазија

Die Klavierspielerin (зар никогаш веќе не се враќаш?)

Гетен

Етна (http://grizozbrka.blog.com.mk)
 Леонова
Te. (optimiska) (многу, многу, ептен многу)И keeping to tradition не ја предавам штафетава никому. За крај извинување до сите на кои им недостига бездомна, во која било форма и издание, кој и било дел од неа. Бездомна порасна и одлучи да остави само зборовите да зборуваат за неа. Сега за сега. Never know what the future brings, and never want to know. :)


Tweet

Шеќернолимонова
...јас секогаш во полглас ги изговарам истите зборови: „Јас ве љубам, Надењка!“