„Автопортрет на еден сон“ вечерва во Мала Станица
6:06 AM

 Промоција на првата поетска збирка на Слободанка Павлова (backdoor), "Автопортрет на Еден Сон", овогодишен добитник на наградата "Караманов".
 
 
 
Во среда, 4 ноемви, во 20 часот, во просториите на Книжарница Или-Или во Мала Станица, Скопје.


Tweet

Шеќернолимонова
...јас секогаш во полглас ги изговарам истите зборови: „Јас ве љубам, Надењка!“