Кој тоа таму манијачи?
11:58 AM

Моментално - дишам.

Малку подоцна - ќе одам во живот.

Нешто ново - наскоро creeping behind the bush near you.


Tweet

Шеќернолимонова
...јас секогаш во полглас ги изговарам истите зборови: „Јас ве љубам, Надењка!“