Надењка треба да пишува расказ
11:57 AM

На почетокот беа само неколку изгубени реченици:Седна во својота соба со само празниот лист хартија зјапајќи во него. Ја почувствува мазноста на камчето во својата рака. Реши. Ќе ја вика Амајлија.


Tweet

Шеќернолимонова
...јас секогаш во полглас ги изговарам истите зборови: „Јас ве љубам, Надењка!“