„сеедно е одошто пиеш -- само да се опиеш“
11:53 AM

Овојпат, ти биди Надењка, а јас ќе бидам ветрот.

:)

Мала шегаTweet

Шеќернолимонова
...јас секогаш во полглас ги изговарам истите зборови: „Јас ве љубам, Надењка!“